Medicins 7

E rrumbullakuar , me të cilën ju mund të pastroni të gjitha sipërfaqet e dhëmbëve në vazhdimësinë e nofullës se sipërme dhe të poshtme vecanerisht- në sipërfaqet e përtypese, brenda dhe jashte dhembit .Me furcat e zakonshme te dhembeve ju mund te pastroni shume dhembe menjehere ,por ju nuk mund te shkoni gjithaandej prandaj i pastroni me mireme nje furce profesionale per secilin dhembe.