Medicins 12

Eshtë e orientuar në profilaksinë standarte. Per te pasur dhembe te mire dhe te shendetshem ne ditet e sotme investohet shume. Ne cilesine e profilaksis profesionale ne zoterojme nje program me te cilin ne menyre periodike kontrollojme standartin e dhembeve dhe gingivave tuaja. Pra nepermjet sistemit te kujteses, te bejme te mundur eleminimin e faktorve te rrezikshem per gojen tuaj.