Medicins 3

Jane proteza me materiale te kohes (te certifikuara nga Eu) si: aliazhe te ndryshme fisnike me nje pervoje perfekte, sisteme te reja qeramike (me bio energji positive) garantojne nje mbajtje per nje kohe e gjate dhe estetik maksimale.