Medicins 1

Si dhe formën e pozitën e tyre ,ne ditet e sotme, sipas gjetjeve të fundit të teknikave të stomatologjisë , mundësojnë percaktimin maximal te substancave te vete trupit te dhembit per cdo pacient qe ai te kete nje buzeqeshje vezulluese.