Medicins 6

Procedura është e thjeshte ,e shpejtë dhe shume premtuse per nje zbardhim efektiv te njetrajtshem te dhembeve .Me nje seance trajtimi behet e mundur qe dhembet tuaj te zbardhen ne disa shkalle drite .Kjo teknologji eshte zhvilluar USA dhe bazohet ne llamben plazma / te teknologjis lazer.