Medicins 7

Ne zhvillimin e sotem lidhja e sistemit te bondit ka bere te mundur tekniken e vendosjes se shtresave te komppozitit ne menyre inviduale ,me nje estetik absolute dhe te padukshme te mbushjes ne pjesen frontale si dhe ne ate distale.Ne ne kliniken tone perdorim Topprodukte te firmave lider ne bote.