Medicins 8

Kanë teknologjive të trajtimit në moshën e jo-invaziv dhe mikro trembë e saj plotësisht verloren.die mundësi të heqë çamçakëz ( lifing ) dhe përhapja ishin jashtëzakonisht të weiterentwickelt. durch marrjen e viedo nga schönheitschhirurgie plastike janë të bazuara edhe në ndërhyrjet, si dhe qasjet dhe teknikat janë rafinuar në mënyrë që një nga shumë " liftings gojës ", mund të flasin.