Medicins 9

Quhen keshtu nga menyra dhe artit i profilaksis.Me keto bejme te mundur parandalimine kariesit dhe paradontozes (Inflamacionit Gingivar).Mjeku jone higjenist do tju keshilloj juve me kenaqesi llojin e furces dhe meyren se si , duhet te pastroni dhembet tuaj.