Medicins 10

Te dhembeve nuk jane me problem, me teknikat moderne te zhvilluara ne stomatologji. Nepermjet sistemit inovativ full ceramik (komplet porcelan) eshte bere i mundur korrigjimi i dhembeve te munguar , dhembeve te rrotulluar dhe atyre jashte linjes harmonike . I gjithe ky trajtim estetik behet per nje kohe relativisht te shkurter ne krahasim me trajtimin ortodontik qe behet per nje kohe shume te gjate.