Medicins 11

Jane zhvillimi i mëtejshëm modern i zevendesimit te dhembeve.Te perbera nga materiali i zirkonit (i forte si diamanti) keto ura jane me te qendrueshme se ato metal qeramik.Nga ana estetike shume me te natyrshme,sepse humbet berthama e erret matalike si dhe buzet e dukshme te korones.Nepermjet transparences (tejcueshmeris te drites) si te smalti i njerezve, jane keto korona dhe ura gjithashtu po aq te bukura si dhembet natyral.