Medicins 3

Janë mjete konvencionale për kujdesin e pastrimit te dhembeve. Duhet patur kujdes qe gjate pastrimit te përditshem te dhembeve,kjo sduhet bere gabim.Shpesh menyrat individuale te zhvillimit te teknikes se pastrimit jo vetem qe nuk mund te jene efektive ne pastrim,por mund te sjellin demtim te dhembeve.Ne kliniken tone Keshilluesja e higjenes mund tju jap keshillat e duhura dhe menyren e sakte te pastrimit.