Medicins 5

Jane shumë, megjithatë e rendesishme eshte te kryet pastrimi i dhembeve me perpikmeri.Perdorimi I furcave solo-stix dhe solo-med bejne te mundur pastrimin e plote per nje arritje optimal ne te gjitha siperfaqet e dhembit. Konsulentet tane te higjenes orale do tju japin orientimin e duhur.