Medicins 6

Janë furca te vogla për të pastruar në mes të dhëmbëve,ku qendrojne në 95 për qind te baktereve. Me solo stix mund të pastrojne çdo siperfaqe te dhmbeve.E ngjashme kjo me furcat e pastrimit te shisheve.Dhembet duke qene pak te lakuar nga brenda,hapsirat qe krijohen ndermjet tyre bejne te veshtire arritjen e pastrimit edhe nepermjet fillit dentar si dhe furces normale.Per kete arsye eshte e nevojshme te perdoren furcat solo stix.