Klinika

Pamje e jashtme

Adresa: Rruga "Bill Klinton", ne mes te kompleksit "Kristal" dhe "Kodres se Diellit".

Tel: +355 4 2222 382
Cel: +355 67 20 66 800
Cel: +355 67 20 52 265
E-mail: info@dental-estetik.al

Dhoma e trajtimit

Dr.med.dent.Artan & Elvana Luzi
Klinika qe ju ben te ndiheni mire

Ne deshirojme që ju të ndiheni mire dhe në duar te sigurta me ne me nje kujdes profesional, ne një dhome trajtimi e cilesise se larte , behet diagnostikimi dhe trajtimi i te gjitha problematikave orale te pacienteve tane.

Laboratori

Klinike dhe laborator bashke.
Per nje perkudesje optimale

Laboratori Dentar i ndertuar direct ne nje klinik te klasit te pare. Keshtu kemi beret e mundur protetike e pacienteve dhe cilesine e larte. Teknike e estetike gjate gjthe kohes se trajtimit. E rendesishme dhe mese e panevojshme si te tilla jane percaktimi i ngjyres si dhe provat e protetikes te ndryshme ne bashkepunim te plote me specialistet tane drejtperdrejt ne vend. Duke bere keshtu te mundur realizimin e nje pune plot funksionale si dhe estetike mbreslenese e sa me natyrale.