Estetik

E Bardha Estetike

Zbardhues sipas zbulimeve te fundit.

E verdha,gria ose e zeza e tymit te duhanit,qe kane demtuar dhembet nuk eshte aspak terheqese, por mbi te gjitha eshte se keto nuk perbejne ndonje problem per stafin profesionist te estetikes. Metodat e hershme te zbardhimit kishin nje arritje 2-3 shkalle zbardhimi ne disa seanca dhe kjo eshte shume me teper individuale dhe me nje efekt anesor ne smalt. Metodat alternative qe perdoren ne kliniken tone kane per qellim jo vetem zbardhimin por edhe mbrojtjen e struktures dhembore. Procedura zbatohet brenda nje seance dhe ka nje sukses individual te deshirushem duke pasur parasysh ndrshimin e ngjyres ne dhembe te ndryshem. Ne kemi mundesine qe vetem me nje seance te arrijme deri ne 9 shkalle zbardhimi aq sa eshte e lejushme estetika tek dhembet tuaj. Duke patur parasysh cfare pune duhet te bej pacienti per te pasur nje goje te paster e te shendetshme,ju keshillojme qe eshte e domosdoshme dy here ne vite nje profilaksi profesionale e cila ju ndihmon per parandalimin e semundjeve te gojes, eren jo te kendeshme te saj si dhe c’gjyrimin e dhembeve .

Roza Estetike

Korektura gingivale (Gingivektomi).

Nje persosmeri e linjes gingivale eshte domosdoshmerisht e nevojshme per pamjen e pergjithshme estetike te dhembeve. Te mishrat e shkurter si dhe tek qafat e zbuluara te dhembeve jo vetem nuk duket bukur por sjellin dhe rritjen e ndjeshmerise si dhe prejdispozimit per karjes. Nepermjet nje mikrokirurgjije behet e mundur rigjenerimi i indeve mbrojtese te atrofizuara. Ne diferencat gingivale midis dhembeve te tjere behet barazimi optimal i qafave si dhe mbrojtja e tyre e gjat apo te shkurter qofshin ato. Per nje stomatolog me pervoje dhe per nje klinik moderne ,kjo metod nuk perben asnje problem.

Konsulte

Keshilla profesionale.
Çfare duhet te dime?

Ne se keni pyetje mbi nje tjeter lloj metode trajtimi apo dispononi nje informaciaon te tille do te merrni keshillen dhe konsulencen personale.
Per nje deshire te vecante do tju paraqesim nje plan trajtimi individual si dhe oferten perkatese.

Info Flyer

Roza dhe bardha estetike
Informacion per te gjithe

Kerkoni broshuren tone,informacion per zbardhues ose trajtim profilaktik ne kliniken tone .

Mrekulli e bardhë

Mrekulli e bardhë
Koncepte të reja për mirëqenien tuaj

Perjetoni edhe njehere trajtimin dentar në nje menyre të re,dicka ndryshe dhe e veçantë. Në kombinim te trajtimit te fytyres me zbardhimin e dhembeve tuaj, në varësi te kerkeses deri ne 9 nuanca zbardhimi. Thjesht rri duarkryq,dhe perjeto ndjesine e nje buzqeshjeje brilante me dhembe me te bardhe sekur.

 

Shendetshem & paster

Pastrimi profesional i dhembeve
Ju duhet ta beni kete !

Duke pasur parasysh se cfare pune duhet te beni si dhe pamjaftuheshmeria e higjenes per te pasur nje goje te paster e te shendetsheme ju keshillojme: domosdoshmerine e nje profilaksie profesionale cdo 6 muaj.
Trajtimi eshte i ndryshem ne raste te ndryshme. Heqja e gurzave mbi dhe nen nivelin e mishrave te dhembeve (gingivave) ,pastrimin e xhepave gingivar si dhe mjekimin e tyre. Pastrimin dhe polerimin se siperpaqes se dhembit nga cipat si dhe shkelqimi i tyre. Pastrimi profesional i dhembeve ju ndihmon ne: parandalimin e paradontozes,largon erene pakendeshme te gojes,parandalon karjesin dhe c’ngjyrosjen e dhembeve.

Kjo eshte higjena perfekete e gojes per nje busqeshje akoma dhe me te bukur.

Kaq e bukur dhe e vertete

Kaq e bukur po aq e vertet
Vetem nje gjenerate e re e kompoziteve e ben te mundur.

Rikonstruksionin e kendeve te thyer si dhe kaviteteve te ndryshme te dhembeve. Ne menyre perfekte kjo i pergjigjet ngjyres individuale te tyre.

Mbushja e kompozitit eshte metode e ngjitjes si material mbushes (kompozitit) me dhembin nje menyre kjo me rrezultat shume te larta dhe pa dhimbje. Per stafin tone te estetikes pa asnje problem.

Plotesisht te bukur

Plotesim i bukur

Nje procedure e pakomplikuar dhe interesante per ta ditur se si plotesohen dhe korrigjohen dhebet e demtuar dhe te humbur me metoda bashkekohore.Ketu estetika eshte praktikisht e pakufizuar. Me nje shtrese te holle qeramike (Veners) mund te ndertohet nje linje perfekte e dhembeve. Veners qendrojne solid ne dhemb dhe perputhen ne ngjyre ne menyre te perkryer.